EvropëSvet.Slajder

Stoltenberg: NATO luajti rol kyç në përfundimin e luftës në BeH

Me rastin e 25-vjetorit të Marrëveshjes së Dejtonit, sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg sot theksoi se NATO-ja ka luajtur rol kyç në sjelljen e forcave të konfliktuara në tryezën negociuese dhe në përfundimin e luftës katërvjeçare në BeH.

Back to top button
Close
Close