0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Stoltenberg: Aleanca jonë duhet të mbetet ushtarakisht-politikisht e fuqishme përgjatë gjithë botës

Kovid-19 dëshmoi se bota jonë është më e paparashikueshme se kurdo herë. Gjëja e vetme në të cilën mund të jemi të sigurt është vetë pasiguria - dhe duhet të mësojmë të përballemi me këtë, theksoi sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, për "Defens njuz".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close