0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderIntervistëShoqëri

Stojanov për MIA-n: Duhet të respektohen masat që të mos mbingarkohet shumë sistemi shëndetësor

Kuadri mjekësor i cili punon në laboratori dhe të tjerët në sektorin shëndetësor nuk janë të mjaftueshëm, dhe punonjësit shëndetësorë sëmuren, kanë probleme të ndryshme shëndetësore, aparatet prishen, servisohen dhe e gjithë kjo e vështirëson punën dhe lëshimin e rezultateve. Kjo është arsyeja pse bëhet apel që të respektohen masat që të mos mbingarkohet shumë sistemi shëndetësor që t'u përgjigjet të gjitha kërkesave, deklaroi në intervistën për MIA-n Alekdansar  Stojanovi.

Back to top button
Close
Close