Partitë politike

Stoillkovski: Maqedonia është “apendiciti” në Evropë me përballjen me epideminë e koronës

Turpi dhe papërgjegjësia, por edhe mosrespekti i Zoran Zaevit dhe Venko Filipçes për Maqedoninë nuk kanë fund! Nuk ka fund të cilin nuk mund ta thyejnë me gënjeshtra dhe papërgjegjësi. Ndërsa për shkak të gënjeshtrave dhe papërgjegjësisë së tyre, Maqedonia është apendiciti në Evropë me përballjen me epideminë e koronës. Dy muaj gënjente se është siguruar vaksinë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close