Политички партии

Стоилковски: ВМРО-ДПМНЕ ќе поднесе кривична пријава за Георгиевски и советниците во Советот на Гази Баба

Борче Георгиевски старо-новиот пулен на Зоран Заев за Гази Баба, брутално и насилнички го презеде советот, го исклучи претседавачот на советот и  украде 150 милиони денари од од општинската каса на Гази Баба . Со една цел- изборен поткуп.

Back to top button
Close
Close