Политички партии

Стоилковски: Скопје тоне во сиромаштија, Шилегов го зголемува личниот луксуз

Почитувани, Петре Шилегов заминува од функција со речиси нова зграда во Карпош. Само Петре Шилегов успева со чиновничка плата да дојде до коренито реновирана речиси нова зграда од семејна куќа во скопски Карпош. Само на Шилегов му успеа со буџетска плата како градски чиновник да дигне над 300 квадрати луксузна куќа во Скопје и тоа по само две години откако својот луксуз го зголеми со вила на Маврово!

Back to top button
Close
Close