Политички партии

Стоилковски: Шилегов не може да молчи особено што ветуваше многу поинаква Треска

Шилегов ветуваше враќање на СРЦ, враќање на сјајот на Треска на скопјани, ветуваше низа на содржини во неговата околина. Обвинуваше потсетувам дека полесно било да се гради наместо да се одржува. Еве сега се гради, земјиште е продадено и даночено само по цена од 71 денар, а продадено по почетна цена од само едно евро.

Back to top button
Close
Close