Политички партии

Стоилковски: Македонските државјани граѓани од втор ред, за нив нема пасоши

Зоран Заев Македонија ја претвори во држава во којашто предност има режимот на мафијата а сите други се граѓани од втор ред.

Back to top button
Close
Close