Политички партии

Стоилковски: Гоце Делчев и јазикот не смеат да бидат дел од преговорите

Заев зошто молчиш со денови и не кажуваш, кој е твојот став за Гоце Делчев и за македонскиот јазик? Ајде Заев охрабри се и не се плаши, кажи го твојот став Македонија да го слушне.

Back to top button
Close
Close