Политички партии

Стоилковски: Државата да одговори соодветно за гаснење на пожарите

Почитувани, Се уште беснеат пожари, она онде зад мене каде што светат светлата е селото Умлена, од каде што цел ден повикуваат на помош. Зад Умлена се гледаат поажрите, се гледа и огромен чад зад целата планина, таму веднаш од другата страна се наоѓа Пехчево, а од овдека се наоѓа Берово.

Back to top button
Close
Close