Политички партии

Стоилковски: Драги Рашковски, генерален секретар на влада, набавил софтвер за систем за кој што и самиот патентирал софтвер и хардвер

Драги Рашковски, поранешен генерален секретар на владата на Зоран Заев, во јануари годинава јавно објави диплома на ФБ.

Back to top button
Close
Close