Оригинални текстовиПолитички партии

Стојаноски: Казни за функционери од по 20 евра, а граѓаните за еден собир на бадникарски оган ќе плаќаат по 2.000 евра

Додека власта лицемерно им доставува казни на нивните функционери од по 20 евра, граѓаните за еден собир на бадникарски оган ќе плаќаат казни од по 2.000 евра.

Back to top button
Close
Close