Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Stevo Kërstevski emërohet për u.d. drejtor i Fondit Shëndetësor

Qeveria në seancën e djeshme emëroi 36 vjeçarin Stevo Kërstevski nga Velesi për drejtor të Fondit Shëndetësor. Ai është këshilltar aktual nga koalicioni i LSDM-së në përbërjen aktuale të Këshillit të Komunës së Velesit dhe pronar i Byrosë së Kontabilitetit dhe Këshillimit në Veles.

Back to top button
Close
Close