Дописници МКДПолитички партии

Стевче Дечев избран за претседател на Општинската организација на ДОМ во Велес

Во Велес денеска се одржа Изборно собрание на Општинската организација на ДОМ Демократска обнова на Македонија – партија на Европските зелени, на која за претседател едногласно беше избран Стевче Дечев, правник и долгогодишен активост во невладиниот сектор.

Back to top button
Close
Close