EvropëEvropë.Portal

Stërvitje ushtarake e Ukrainës dhe NATO-s në Detin e Zi

Rreth 3.000 ushtarë nga 19 vende marrin pjesë në stërvitjet ushtarake në Detin e Zi. Stërvitja dymbëdhjetë ditore "Si Briz" 2019, e cila i përfshin Ukrainën, SHBA-në dhe edhe dhjetë anëtarë të NATO-s, si dhe disa vende tjera, filloi dje në pjesën veriperëndimore të Detit të Zi.

Back to top button
Close
Close