0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Stërvitje e pjesëtarëve të ekipeve për intervenim të shpejtë pranë Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim prej sot deri të dielën në Mavrovë organizon stërvitjen e pjesëtarëve të ekipeve për intervenim të shpejtë - EISH.

Shkup, 18 shtator 2020 (MIA) – Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim prej sot deri të dielën në Mavrovë organizon stërvitjen e pjesëtarëve të ekipeve për intervenim të shpejtë – EISH.

Qëllimi i stërvitjes është të demonstrojë disa skenarë për gatishmërinë e burimeve teknike njerëzore dhe materiale të Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim, ku do të testohet dhe – Udhëzim (Protokolli) për procedurën dhe veprimin duke marrë masa mbrojtëse për ballafaqim me Kovid – 19 të Forcave të Republikës për mbrojtja dhe shpëtimi, Ekipet e intervenimit të shpejtë dhe Mbrojtja hapësinore për mbrojtje dhe shpëtim gjatë angazhimit të tyre në kushte të paqes dhe gjendjes së jashtëzakonshme, trajnimeve, stërvitjeve. sn/

Back to top button
Close
Close