0_Македонија.ПорталДописници МКДМКД

Стерјовски бара одговор од министерот Цакај за преминот Џепиште-Требиште и за оној кај Церје

Пратеникот од македонската партија Македонска алијанса за европска интеграција, МАЕИ, во албанскиот парламент, Васил Стерјовски, достави барање до парламентот со кое од Министерството за Европа и надворешни работи побара ресорниот министер, Гент Цакај, на пленарна седница да даде објаснување за две прашања од интерес на Македонците.

Back to top button
Close
Close