Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Stefoska: Një pjesë e projekteve nga konkurset e vitit të kaluar nga interesi kombëtar në kulturë nuk janë realizuar

Ministrja e Kulturës Irena Stefoska informoi në konferencën e sotme për media se disa nga projektet e vitit të kaluar nga konkurset e interesit kombëtar në kulturë nuk janë realizuar, duke theksuar se gjatë dy javëve të fundit i punojnë analizat e projekteve të realizuara dhe projekteve të parealizuara, dhe mjetet që u janë ndarë institucioneve kombëtare dhe shfrytëzuesve të tjerë.

Back to top button
Close
Close