Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Stefoska: Në propozim-buxhetin për vitin 2021 më shumë mjete për pagat e të punësuarve në kulturë dhe projekte kapitale

Më shumë mjete për pagat e punonjësve në institucionet kulturore, mjete për nivelimin e pagave të drejtorëve të institucioneve nacionale dhe lokale, rritje e bllok dotacioneve ku janë parashikuar më shumë mjete për pagat bruto të punonjësve në institucionet lokale që nivelohen për shkak të zbatimit të Marrëveshjes së re kolektive për kulturë, si dhe për pagat e drejtorëve të institucioneve lokale, mjete në vlerë prej pesë milion denarë për riparime dhe mirëmbajtje të vazhdueshme të objekteve të institucioneve kombëtare.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close