Граѓански секторКултураКултура.Портал

Стартува мултимедијалниот фестивал „PRESPALAND 2021!“

Во Преспа денеска ќе започне првиот мултимедијален фестивал посветен на овој регион, на традицијата и историјата- PRESPALAND 2021.

Back to top button
Close
Close