Фотосервис

Стартапувај 2 – презентација на избраните проекти

Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски ги презентира проектите избрани на јавниот повик Стартапувај 2 наменет за поддршка на стартап компании

Back to top button
Close
Close