Општество

Старт на вакцинацијата – Изјави на министерот Филипче и претседателката на Комитетот за имунизација Грозданова (ВО ЖИВО)

Изјави за медиумите на министерот за здравство Венко Филипче и претседателката на Комитетот за имунизација проф. д-р Александра Грозданова по стартот на вакцинацијата на здравствени работници кои работат во ковид центрите.

Скопје, 17 февруари 2021 (МИА) – Изјави за медиумите на министерот за здравство Венко Филипче и претседателката на Комитетот за имунизација проф. д-р Александра Грозданова по стартот на вакцинацијата на здравствени работници кои работат во ковид центрите.

Back to top button
Close
Close