0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKulturëKulturë.PortalShoqëri

Starova: Irracionalitetin në raportet maqedono-bullgare ta tejkalojmë me shkëmbim të vlerave kulturore

Irracionaliteti aktual në marrëdhëniet midis Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë duhet të kapërcehet duke tejkaluar deficitin në shkëmbimin e vlerave kulturore sa më shpejt të jetë e mundur, tha akademiku Luan Starova në një intervistë për televizionin bullgar Evropa.

Back to top button
Close
Close