Lajme nga komunat

Stagnon numri i të saposëmurëve, në rritje të lehtë i të shëruarve nga Kovid-19 në Kërçovë

- Që nga fillimi i dhjetorit e deri më sot numri i të saposëmurëve nga Kovid-19 në Komunën e Kërçovës ka stagnuar dhe rrallë ka rritje të vogël. Numri i rasteve aktive sot ra në vetëm 111 persona, përderisa në gjysmën e dytë të nëntorit numri lëvizte deri në 500 persona. 

Back to top button
Close
Close