Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Stacionari i dytë për qentë endacakë dhe masa të rrepta për pengimin e sjelljes së qenve nga komunat tjera

Autoritetet komunale, policia dhe shoqatat u dakorduan të zbatohen masa urgjente për ballafaqim me qentë endacak në territorin e komunës së Gostivarit.

Back to top button
Close
Close