Оригинални текстови

ССНМ, ЗНМ и СЕММ: Игнорирањето на повиците на линч за новинарите од Метаморфозис мора да престане

ССНМ, ЗНМ, СЕММ и МИМ бараат итна реакција на МВР и Јавното обвинителство по континуираните отворени повици за линч на новинарите и другите вработени во Фондацијата Метаморфозис што организирано ги шират групи и поединци на социјалните медиуми, а со тоа се нарушува и безбедноста на нашите колеги.

Back to top button
Close
Close