БизнисБизнис.ПорталЕкономија

ССМ: Време е Митревски да разбере дека не е повеќе претседател на ССМ

Време е Митревски да се одважи и да разбере и признае дека не е повеќе претседател на ССМ, реагира Сојузот на синдикати на Македонија на денешната прес-конференција на поранешниот претседател Живко Митревски.  Во реакцијата се наведува дека за крунскиот доказ за кој денеска говорел Митревски се изјасниле сите надлежни институции и судови.

Back to top button
Close
Close