0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

ССК и Занаетчиската комора здружено ќе настапуваат за подобрување на бизнис-условите

Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК), Данела Арсовска и претседателот на Занаетчиската комора, Агрон Фазлији потпишаа Договор за соработка чија цел е вложување заеднички напори за реализација на политиките неопходни за унапредување на занаетчиската дејност и креирање поволно деловно опкружување за целото стопанство.

Back to top button
Close
Close