Svet.SlajderБалкан

Српскиот министер за надворешни работи бара отворање на прашањето за двојно државјанство со Црна Гора

Српскиот министер за надворешни работи Ивица Дачиќ смета дека ќе биде тешко да се одложи пописот на населението во Црна Гора и смета дека е важно да се отвори прашањето за двојно државјанство со Црна Гора.

Back to top button
Close
Close