0_Web_АктуелноПолитика

Сретен Стојковски именуван за нов в. д. директор на Државниот Инспекторат за животна средина

Новиот в. д. директор на Државниот Инспекторат за животна средина е Сретен Стојковски, со Решение на Владата на Република Северна Македонија за именување вршител на должноста директор на Државниот Инспекторат за животна средина бр.14-8832/1 од 4 август 2021 година, објави денеска на фејсбук профилот Државен инспекторат за животна средина.

Back to top button
Close
Close