Дописници МКДОпштински вести

Средното кумановско училиште „Наце Буѓони“ набави училишен мебел

Средното стручно училиште „Наце Буѓони“ од Куманово набави училишен мебел за кабинетска настава, соопштија денеска надлежните од училиштето. Мебелот кој не е обновен повеќе од триесет години е распределен по училници и кабинети и во централната зграда и зградата каде настава следат ученици на албански наставен јазик.

Back to top button
Close
Close