Фотосервис

Средба: Ѓурчиновски – Мојсиловиќ

Делегација на војската на Република Србија предводена од началникот на Генералштабот, генерал Милан Мојсиловиќ во посета на Република Северна Македонија

Back to top button
Close
Close