Фотосервис

Средба со бизнис секторот туристичката дејност

Министерката за финансии Нина Ангеловска и министерот за економија Крешник Бектеши одржаа средба со бизнис секторот од угостителскo – туристичката дејност

Back to top button
Close
Close