Фотосервис

Средба СЕП и АВМУ

Делегација од СЕП предводена од Бујар Османи оствари средба со делегација предводена од директорот на Агенцијата за визуелни и аудиовизуелни медиумски услуги, Зоран Трајчевски

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close