Фотосервис

Средба Османи – Деркоски

Делегација на Секретаријатот за европски прашања предводена од вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи на средба со делегацијата од Државната изборна комисија предводена од нејзиниот претседател Оливер Деркоски

Back to top button
Close
Close