0_Македонија.ПорталПолитика

Средба на  заменик министерот за внатрешни работи Буши со неговиот албански колега Љамалари

Делегација од Министерството за внатрешни работи на Република Албанија, предводена од заменик министерот Бесфорт Љамалари, денеска береализираше возвратна работна посета на Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија, во соорганизација со Секретаријатот на Конвенцијата за полициска соработка во ЈИЕ.

Back to top button
Close
Close