0_Македонија.ПорталМКДПолитика

Средба на раководствата на министерствата за внатрешни работи на С. Македонија и Чешка

Заемните заложби за меѓусебна соработка и несебична поддршка со Министерството за внатрешни работи на Република Чешка беа потврдени денеска на билатерална средба меѓу делегацијата на Министерството за внатрешни работи предводена од министерот Оливер Спасовски и чешката делегација на Министерството за внатрешни работи предводена од заменик министерот за внатрешни работи Јиржи Новачек.

Back to top button
Close
Close