Политички партии

Средба на претседателот на ВМРО – ДПМНЕ Мицкоски со грчкиот амбасадор Кундурос

На средбата се разговараше за актуелните во случувања во Македонија, како и членството на Македонија во Европската Унија.

Back to top button
Close
Close