Фотосервис

Средба на претседателот Борут Пахор со претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери

Средба на претседателот Борут Пахор со претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери

Back to top button
Close
Close