Фотосервис

Средба на омбудсманите од Северна Македонија, Албанија и од Косово

Средба на народниот правобранител Насер Зибери со албанскиот и со косовскиот омбудсман, Еринда Баланца и Наим Ќелај

Back to top button
Close
Close