0_Македонија.ПорталПолитика

Средба на министерот Спасовски со шефот на Канцеларијата на ИОМ во Скопје, Божиновска Петрушевска

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски и државната секретарка во министерството за внатрешни работи, Магдалена Несторовска, денеска имаа работна средба со шефот на Канцеларијата на Меѓународната организација за миграции (ИОМ) во Скопје, Соња Божиновска Петрушевска.

Back to top button
Close
Close