0_Македонија.ПорталПолитика

Средба на министерот Спасовски со Рут Стјуарт, нерезидентен амбасадор на Австралија за РС Македонија

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска се сретна со Рут Стјуарт, нерезидентен амбасадор на Австралија за Република  Северна Македонија пред нејзиното официјално  завршување на мандатот во Белград.

Back to top button
Close
Close