0_Web_АктуелноBiznis.SlajderБизнисЕкономијаЛинк во живо

Средба на министерот Бесими со Македонската банкарска асоцијација (во живо)

Министерот за финансии Фатмир Бесими на средба со Македонската банкарска асоцијација.

Скопје, 1 октомври 2020 (МИА) – Министерот за финансии Фатмир Бесими на средба со Македонската банкарска асоцијација. 

Средба на министерот за финансии Фатмир Бесими со претставниците на членките на Македонска банкарска асоцијацијa

Posted by MИА.mk on Четврток, 01 октомври 2020

Back to top button
Close
Close