Фотосервис

Средба на Бујар Османи со Максим Ацевски

Заменик – претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи и делегација на Секретаријатот за европски прашања ќе остварат работна средба со претставници на Државниот завод за ревизија на РСМ предводени од главниот државен ревизор, Максим Ацевски

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close