• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 23 Qershor 2018, 

Një sulmues i panjohur theri me thikë disa persona në qytetin finlandez Turku

Një sulmues i panjohur theri me thikë disa persona në qytetin finlandez Turku

Helsinki, 18 korrik 2017 (MIA) - Disa persona janë shpuar me thikë sot në qytetin finlandez Turku, kumtoi policia.

Policia arrestoi një person pas sulmit. Gazeta lokale publikoi se një persona ka vdekur si pasojë e sulmit. hr/bsh/16:32

###

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.