• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 20 Qershor 2018, 

Takim i ministrit Saliji me ambasadoren kroate Barishiq

Takim i ministrit Saliji me ambasadoren kroate Barishiq

Shkup, 25 korrik 2017 (MIA) - Ministri i Drejtësisë Bilen Saliji realizoi takim me ambasadoren kroate Danijela Barishiq.

Në takim, siç kumtoi Ministria dikasteriale, ministri Saliji ka theksuar se janë të interesuar për bashkëpunim institucional me Kroacinë në sferën e drejtësisë dhe i është falënderuar për interesin e shprehur për bashkëpunim mes Ministrisë dhe Ambasadës së Kroacisë në Maqedoni.

Ambasadorja Barishiq ka theksuar se Kroacia si vend anëtar i BE-së do ta mbështesë Qeverinë e Maqedonisë në rrugën drejt përmbushjes së kushteve për anëtarësim në BE. sn/hr/10:26

###

 

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.NUK KA LAJME TË NDËRLIDHURA