• A-
  • A
  • A+
E hënë, 22 Prill 2018, 

Граѓански сектор

Raporti vjetor i Departamentit të Shtetit për të drejtat e njeriut në botë

Raporti vjetor i Departamentit të Shtetit për të drejtat e njeriut në botë

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Departamenti i Shtetit e publikoi raportin për të drejtat e njeriut në ... më tepër...

 
Qeveria përgjithësisht i respekton të drejtat për lëvizje të lirë, vlerëson raporti i Departamentit të Shtetit

Qeveria përgjithësisht i respekton të drejtat për lëvizje të lirë, vlerëson raporti i Departamentit të Shtetit

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Departamenti i Shtetit e publikoi raportin për të drejtat e njeriut për... më tepër...

Mungesë e pavarësisë së gjyqësisë, torturë dhe përzierje në privatësi, vlerëson raporti  Departamentit të Shtetit

Mungesë e pavarësisë së gjyqësisë, torturë dhe përzierje në privatësi, vlerëson raporti Departamentit të Shtetit

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Departamenti i Shtetit e publikoi raportin për të drejtat e njeriut në ... më tepër...

Raport vjetor i Stejt Departamentit për të drejta të njeriut në botë

Raport vjetor i Stejt Departamentit për të drejta të njeriut në botë

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Stejt Deparatmenti e publikoi raportin për të drejta të njeriut në të c... më tepër...

Simulim i fatkeqësisë së komunikacion para Siti Mollit

Simulim i fatkeqësisë së komunikacion para Siti Mollit

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Kryqi i Kuq i Qytetit të Shkupit në bashkëpunim me MPB-në sot në mesdit... më tepër...

Pa energji elektrike nesër një pjesë e komunave Saraj, Gjorçe Petrov dhe Aerodrom

Pa energji elektrike nesër një pjesë e komunave Saraj, Gjorçe Petrov dhe Aerodrom

Shkup, 19 prill 2018 (MIA) - Për shkak intervenimeve të caktuara teknike në rrjetin distribues elekt... më tepër...

Selmani pret që Prokuroria të dorëzojë fletëparaqitje kundër personit i cili e kërcënoi atë

Selmani pret që Prokuroria të dorëzojë fletëparaqitje kundër personit i cili e kërcënoi atë

Shkup, 18 prill 2018 (MIA) - Kryetari i Shoqatës së Gazetarëve, Naser Selmani pret që në të ardhmen ... më tepër...

Prezantim i projektit për përforcimin e sektorit civil

Prezantim i projektit për përforcimin e sektorit civil

Shkup, 18 prill 2018 (MIA) - Shoqata aksionare kundër dhunës dhe tregtisë me njerëz - Portë e hapur ... më tepër...

"Për dhe nga Kiro Gligorov" me rastin e një shekulli nga lindja e presidentit të parë

"Për dhe nga Kiro Gligorov" me rastin e një shekulli nga lindja e presidentit të parë

Shkup, 17 prill 2018 (MIA) - Zëri i vetëm i arsyes në kohët e vështira në rajon për të cilin mbi çdo... më tepër...

Shkelje të të drejtave të emigrantëve dhe refugjatëve, ka konstatuar Komiteti i  Helsinkut

Shkelje të të drejtave të emigrantëve dhe refugjatëve, ka konstatuar Komiteti i Helsinkut

Shkup, 17 prill 2018 (MIA) - Kufizim i paarsyeshëm i lirisë, torturës, trajtimit degradues dhe posht... më tepër...

AOGJSH reagon ndaj deklaratave për joproduktivitet të administratës

AOGJSH reagon ndaj deklaratave për joproduktivitet të administratës

Shkup, 17 prill 2018 (MIA) - Sindikata e punëtorëve nga administrata, organet gjyqësore dhe shoqatat... më tepër...

Komiteti i Helsinkit do ta promovojë Raportin vjetor për të drejtat e refugjatëve, e migrantëve dhe kërkuesve të azilit

Komiteti i Helsinkit do ta promovojë Raportin vjetor për të drejtat e refugjatëve, e migrantëve dhe kërkuesve të azilit

Shkup, 17 prill 2018 (MIA) - Promovim i Raportit vjetor për vitin 2017 për gjendjet e konstatuara dh... më tepër...

Protesta e tretë në Ohër kundër ndryshimit të emrit

Protesta e tretë në Ohër kundër ndryshimit të emrit

Ohër, 15 prill 2018 (MIA) - Një grup i qytetarëve nga Ohri sot në Sheshin e qytetit e mbajtën protes... më tepër...

MIA mbrëmë përsëri ishte cak i vjedhësve

MIA mbrëmë përsëri ishte cak i vjedhësve

Shkup, 14 prill 2018 (MIA) - Në hapësirat e Agjencisë Informative të Maqedonisë (MIA) mbrëmë përsëri... më tepër...

Tribunë për përforcimin e lidhjeve me diasporën e Maqedonisë

Tribunë për përforcimin e lidhjeve me diasporën e Maqedonisë

Shkup, 13 prill 2018 (MIA) - Vendosja institucionale e shtetit për bashkëpunim me diasporën, sfidat ... më tepër...

ASHAAM: Detektojmë raste të fjalorit urrejtës në mediume, askush nuk ndërmerr masa

ASHAAM: Detektojmë raste të fjalorit urrejtës në mediume, askush nuk ndërmerr masa

Shkup, 12 prill 2018 (MIA) - Prokuroria themelore publike dhe Komisioni për mbrojtje nga diskriminim... më tepër...

Përkujtim me rastin e Jom Ashoas dhe promovim i "Nata" nga Eli Vizel

Përkujtim me rastin e Jom Ashoas dhe promovim i "Nata" nga Eli Vizel

Shkup, 12 prill 2018 (MIA) - Në Qendrën memoriale të holokaustit të hebrenjve nga Maqedonia sot do t... më tepër...

Mozaik

Kejt Apton në fushatë të re për rroba banje

Kejt Apton është e angazhuar në reklamën e re të f...

Dhjetë fjali të mençura të thëna nga Nena Terezë

Nënë Tereza është konsideruar si një nga njerëzit ...

Restoranti i cili edhe ata pa të holla nuk i lë të uritur

Në qoftë se jemi të uritur, ndërsa nuk keni të hol...

Banania që kushtoi 930 funte

Një gabim i një supermarketi ka bërë një banane të...

Tina Tarner sjellë muzikal që pasqyron jetën e saj

Muzikantja e njohur Tina Tarner, ka realizuar një...