• A-
  • A
  • A+
E hënë, 22 Prill 2018, 

Ekonomi

Janevski: Maqedonia, si destinacion turistik, duhet të gjejë mënyrë që t'i mbajë mysafirët

Janevski: Maqedonia, si destinacion turistik, duhet të gjejë mënyrë që t'i mbajë mysafirët

Shkup, 21 prill 2018 (MIA) - Maqedonia si destinacion turistik ende nuk mund t'i mbajë mysafirët. Nu... më tepër...

 
Moment i duhur për implementimin e tatimit progresiv, vlerësojnë ekspertët

Moment i duhur për implementimin e tatimit progresiv, vlerësojnë ekspertët

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Në Maqedoni është momenti i duhur për vendosjen e tatimit progresiv. Sh... më tepër...

Bekteshi: Përfunduan mjetet për subvencionimin e dritareve PVC dhe kolektorëve diellorë (PLT)

Bekteshi: Përfunduan mjetet për subvencionimin e dritareve PVC dhe kolektorëve diellorë (PLT)

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot zhvilloi konferencë për medi... më tepër...

Me projekt të IPA-s do të përmirësohet konkurrenca e kompanive vendore për bashkëpunim me investitorët e huaj

Me projekt të IPA-s do të përmirësohet konkurrenca e kompanive vendore për bashkëpunim me investitorët e huaj

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Përparimi i bashkëpunimit të kompanive vendore dhe investimeve të huaja... më tepër...

Nikollovski: Teknologjitë e reja në bujqësi duhet të jenë prioritet për secilin shtet

Nikollovski: Teknologjitë e reja në bujqësi duhet të jenë prioritet për secilin shtet

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Implementimi i teknologjive të reja në bujqësi është prioritet për seci... më tepër...

Mitrovski: Bankat kanë mjaft mjete për kreditim, normat e interesit nuk ndërrohen

Mitrovski: Bankat kanë mjaft mjete për kreditim, normat e interesit nuk ndërrohen

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Bankat kanë mjaft mjete dhe do të mbështesin kreditim edhe të popullatë... më tepër...

Bekteshi: Janë harxhuar mjetet, përfunduan subvencionet për dritare PVC dhe kolektorë diellor

Bekteshi: Janë harxhuar mjetet, përfunduan subvencionet për dritare PVC dhe kolektorë diellor

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Edhe pse afatet ende zgjasin, qytetarët tanimë të mos aplikojnë për sub... më tepër...

Punonjësit e tekstilit kërkojnë përkrahje për investime pa e rritur numrin e të punësuarve

Punonjësit e tekstilit kërkojnë përkrahje për investime pa e rritur numrin e të punësuarve

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Pothuajse nuk ekziston kompani e tekstilit në Maqedoni që mund ta rrisë... më tepër...

Tevdovski dhe Bogov në Takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së në Uashington

Tevdovski dhe Bogov në Takimet pranverore të FMN-së dhe BB-së në Uashington

Uashington, 20 prill 2018 (MIA) - Delegacioni i udhëhequr nga ministri i Financave Dragan Tevdovski ... më tepër...

Një autobus bullgar që ka udhëtuar drejtë Maqedonisë është djegur në vendkalimin kufitar Gjushev-Deve Bair

Një autobus bullgar që ka udhëtuar drejtë Maqedonisë është djegur në vendkalimin kufitar Gjushev-Deve Bair

Qystendil, 20 prill 2018 (MIA) - Një autobus bullgar me 46 udhëtarë të cilët kanë udhëtuar drejtë Ma... më tepër...

Trembëdhjetë aksidente në Shkup, më rëndë lëndohet një çiklist

Trembëdhjetë aksidente në Shkup, më rëndë lëndohet një çiklist

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Një person çiklist ka marrë lëndime të rënda trupore, shtatë lëndime më... më tepër...

Konkurrencë më e madhe për bashkëpunim me investitorët e huaj

Konkurrencë më e madhe për bashkëpunim me investitorët e huaj

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Në organizim të Këshillit të investitorëve të huaj dhe Odës Ekonomike t... më tepër...

Panel diskutim për tatimim të drejtë

Panel diskutim për tatimim të drejtë

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - "Si deri te tatimimi i drejtë" është titulli i panel diskutimit që do t... më tepër...

Digjitalizim i Ballkanit Perëndimor për bashkëpunim më të madh dhe zhvillim ekonomik

Digjitalizim i Ballkanit Perëndimor për bashkëpunim më të madh dhe zhvillim ekonomik

Shkup, 20 prill 2018 (MIA) - Transformim digjital i vendeve nga Ballkani Perëndimor për bashkëpunim ... më tepër...

Lajmet e rreme sfidë e mediave tradicionale

Lajmet e rreme sfidë e mediave tradicionale

Shkup, 19 prill 2018 (MIA) - Maqedonia nuk përjashtohet nga fenomeni i lajmeve të rreme. Ky problem ... më tepër...

Ballkani Perëndimor i kontraktoi caqet për transformim digjital

Ballkani Perëndimor i kontraktoi caqet për transformim digjital

Shkup, 19 prill 2018 (MIA) - Shtete e Ballkanit Perëndimor janë angazhuar për zvogëlim të çmimeve në... më tepër...

Transformimi teknologjik prioritet i Ballkanit Perëndimor

Transformimi teknologjik prioritet i Ballkanit Perëndimor

Shkup, 19 prill 2018 (MIA) - Transformim teknologjik i vendeve nga Ballkani Perëndimor dhe digjitali... më tepër...

Mozaik

Kejt Apton në fushatë të re për rroba banje

Kejt Apton është e angazhuar në reklamën e re të f...

Dhjetë fjali të mençura të thëna nga Nena Terezë

Nënë Tereza është konsideruar si një nga njerëzit ...

Restoranti i cili edhe ata pa të holla nuk i lë të uritur

Në qoftë se jemi të uritur, ndërsa nuk keni të hol...

Banania që kushtoi 930 funte

Një gabim i një supermarketi ka bërë një banane të...

Tina Tarner sjellë muzikal që pasqyron jetën e saj

Muzikantja e njohur Tina Tarner, ka realizuar një...