• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 20 Qershor 2018, 

Politikë

Zaev: Qytetarët në fund do të vendosin

Zaev: Qytetarët në fund do të vendosin

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Besoj se populli ynë do të sjellë vendim të matur. Unë jam politikan ... më tepër...

 
Osmani: Mbështetjen nga Norvegjia e pres gjatë negociatave me Unionin

Osmani: Mbështetjen nga Norvegjia e pres gjatë negociatave me Unionin

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Republika e Maqedonisë ka bashkëpunim të suksesshëm afatgjatë me agje... më tepër...

Qeveria e mbajti seancën e 75-të

Qeveria e mbajti seancën e 75-të

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Në seancën e sotme të 75-të ministrat e miratuan informacionin për pr... më tepër...

Propozim për kryetar të ri dhe anëtarë të rinj të Komisionit rregullator për energjetikë

Propozim për kryetar të ri dhe anëtarë të rinj të Komisionit rregullator për energjetikë

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e sotme të 75-të vendos... më tepër...

Investim i ri amerikan në Maqedoni

Investim i ri amerikan në Maqedoni

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Kompania amerikane "Telamon" do të investojë katër milionë euro në nj... më tepër...

Qeveria e pranoi Propozim - ligjin për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi

Qeveria e pranoi Propozim - ligjin për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e sotme të 75-të me pro... më tepër...

Qeveria e miratoi propozimin e llogarisë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2017

Qeveria e miratoi propozimin e llogarisë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2017

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Qeveria në seancën e sotme të 75-të e miratoi propozimin e llogarisë ... më tepër...

Është miratuar propozim-programi për transferime të kapitalit për qendra për zhvillim të rajoneve planore në sferën e bujqësisë

Është miratuar propozim-programi për transferime të kapitalit për qendra për zhvillim të rajoneve planore në sferën e bujqësisë

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë në seancën e sotme të 75-të me pro... më tepër...

Popovski: Lajmet e rrejshme sjellin porosi për nacionalizëm, ndarje dhe përleshje

Popovski: Lajmet e rrejshme sjellin porosi për nacionalizëm, ndarje dhe përleshje

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Lajmet e rrejshme pothuajse çdoherë sjellin mesazhe për nacionalizëm,... më tepër...

Zaev: Me marrëveshjen me Greqinë është mbyllur edhe çështja e fundit në rrugën drejtë BE-së dhe NATO-s

Zaev: Me marrëveshjen me Greqinë është mbyllur edhe çështja e fundit në rrugën drejtë BE-së dhe NATO-s

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Pas marrëveshjes me Bullgarinë është arritur marrëveshje dinjitoze ed... më tepër...

Teodorakis nga partia Reka: Marrëveshja ka mangësi, por është e dobishme

Teodorakis nga partia Reka: Marrëveshja ka mangësi, por është e dobishme

Athinë, 19 qershor 2018 (MIA) - Marrëveshja ka mangësi, por në këtë kohë është e dobishme për të nda... më tepër...

Mickoski: VMRO-DPMNE do t'i përdorë të gjitha masat dhe parimet demokratike në drejtim të qëndrimeve të shprehura qartë të partisë për marrëveshjen e dëmshme

Mickoski: VMRO-DPMNE do t'i përdorë të gjitha masat dhe parimet demokratike në drejtim të qëndrimeve të shprehura qartë të partisë për marrëveshjen e dëmshme

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski realizoi takim joformal m... më tepër...

Tuntev: Marrëveshja është akt i lartë patriotik i cili sjell ardhmëri për vendin dhe qytetarët

Tuntev: Marrëveshja është akt i lartë patriotik i cili sjell ardhmëri për vendin dhe qytetarët

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Marrëveshja për të cilën duhet të sqarohemi është akt patriotik, sjel... më tepër...

Kuvendi nesër do ta ratifikojë marrëveshjen me Greqinë

Kuvendi nesër do ta ratifikojë marrëveshjen me Greqinë

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do ta ratifikojë marrëveshjen me G... më tepër...

Zaev-Faremo: Ta shfrytëzojmë momentumin pozitiv për projekte për jetë më të mirë të qytetarëve

Zaev-Faremo: Ta shfrytëzojmë momentumin pozitiv për projekte për jetë më të mirë të qytetarëve

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev sot priti delegacionin e Zyres për shërbime t... më tepër...

Muhiq ka votuar kundër nevojës së ratifikimit me procedurë urgjente të marrëveshjes me Greqinë

Muhiq ka votuar kundër nevojës së ratifikimit me procedurë urgjente të marrëveshjes me Greqinë

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Deputeti Ferid Muhiq, i cili është nga shumica në pushtet, ka votuar ... më tepër...

Koxias: Nuk e nënshkruam marrëveshjen, që të marrim diçka në këmbim

Koxias: Nuk e nënshkruam marrëveshjen, që të marrim diçka në këmbim

Athinë, 19 qershor 2018 (MIA) - Nënshkruam marrëveshje ndërkombëtare dhe i morëm parasysh interesat ... më tepër...