• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 20 Qershor 2018, 

Ekonomi

OEMVP: Institucionet të ndërmarrin hapa adekuate me kohë për zbulimin e rasteve kriminale

OEMVP:  Institucionet të ndërmarrin hapa adekuate me kohë për zbulimin e rasteve kriminale

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore shpreh shqetësim të thell... më tepër...

 
Turqia planifikon të ndërtojë edhe centralin e tretë bërthamor

Turqia planifikon të ndërtojë edhe centralin e tretë bërthamor

Ankara, 19 qershor 2018 (MIA) - Presidenti turk Rexhep Taip Erdogan paralajmëroi se Turqia planifiko... më tepër...

Panairi i Mobilierisë në tetor në VIP Boris Trajkovski

Panairi i Mobilierisë në tetor në VIP Boris Trajkovski

Shkup, 19 qershor 2018 (MIA) - Panairi  i Mobilierisë sivjet do të mbahet nga data 5 e deri më 10 te... më tepër...

Kompanitë të cilat vitin e kaluar kanë investuar  mund të aplikojnë për kthim të mjeteve (video)

Kompanitë të cilat vitin e kaluar kanë investuar mund të aplikojnë për kthim të mjeteve (video)

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) -   Të gjitha kompanitë që kanë investuar dhe që kanë punësuar njerëz g... më tepër...

Qeveria do të negociojë me Helenik Petroleum, vitin e ardhshëm gazsjellës drejt Greqisë

Qeveria do të negociojë me Helenik Petroleum, vitin e ardhshëm gazsjellës drejt Greqisë

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Helenik Petroleum inicioi, ndërsa Qeveria me kënaqësi do të pranojë t... më tepër...

Angjushev: Referendumi do të zbatohet siç është paraparë

Angjushev: Referendumi do të zbatohet siç është paraparë

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Referendumi për emrin do të mbahet në afatin e konfirmuar ligjor, kum... më tepër...

Peter: Marrëveshja me Greqinë do të ketë ndikim të madh ndaj biznesit

Peter: Marrëveshja me Greqinë do të ketë ndikim të madh ndaj biznesit

Shkup, 18 qershor 2018 (MIA) - Do të jetë i madh ndikimi nga nënshkrimi i Marrëveshjes ndërmjet Maqe... më tepër...

Gazetarë nga rajoni në një udhëtim turistik në Maqedoni

Gazetarë nga rajoni në një udhëtim turistik në Maqedoni

Shkup, 17 qershor 2018 (MIA) - Gazetarë nga Serbia, Kroacia, BeH dhe Mali i Zi specializim dhe profe... më tepër...

Bekteshi: Investitorët e huaj janë të mirëseardhur në Maqedoni

Bekteshi: Investitorët e huaj janë të mirëseardhur në Maqedoni

Shkup, 15 qershor 2018 (MIA) - Republika e Maqedonisë e garanton kapitalin e huaj përmes sundimit të... më tepër...

ESHS me ndihmën e BE-së i përforcon kapacitetet para regjistrimit në vitin 2020

ESHS me ndihmën e BE-së i përforcon kapacitetet para regjistrimit në vitin 2020

Shkup, 14 qershor 2018 (MIA) - Me punëtori, në të cilën u prezantuan rezultatet e tuining projektit ... më tepër...

Projekt për përkrahje të Entit Shtetëror të Statistikës në ndërtimin e kapaciteteve

Projekt për përkrahje të Entit Shtetëror të Statistikës në ndërtimin e kapaciteteve

Shkup, 14 qershor 2018 (MIA) - Eventi përmbyllës "Përkrahje e entit shtetëror për statistikë në ndër... më tepër...

Rënie e prodhimtarisë industriale në Euro-zonë

Rënie e prodhimtarisë industriale në Euro-zonë

Bruksel, 13 qershor 2018 (MIA) - Prodhimtaria industriale  në Euro-zonë në prill ka rënë  për 0,9 pë... më tepër...

Ueb portal i ri agregat i USAID-it

Ueb portal i ri agregat i USAID-it

Shkup, 13 qershor 2018 (MIA) - Projekti i USAID-it Partneritet për rregullore më të mirë biznesi sot... më tepër...

ELEM: TC Osllomej do të shkyçet, kyçet Blloku 2 në REK Bitola

ELEM: TC Osllomej do të shkyçet, kyçet Blloku 2 në REK Bitola

Shkup, 13 qershor 2018 (MIA) - Termocentrali Osllomej do të shkyçet dhe në vend të saj do të kyçet B... më tepër...

Filloi me punë TEC "Osllomej" ajri në Kërçovë i ndotur

Filloi me punë TEC "Osllomej" ajri në Kërçovë i ndotur

Kërçovë, 12 qershor 2018 (MIA) - Në orët e mëngjesit në rajonin e Kërçovës banorët i ka shqetësuar n... më tepër...

Nga vdekja e dhunshme vitin e kaluar kanë vdekur 421 persona

Nga vdekja e dhunshme vitin e kaluar kanë vdekur 421 persona

Shkup, 12 qershor 2018 (MIA) - Në Republikën e Maqedonisë vitin e kaluar nga vdekja e dhunshme kanë ... më tepër...

Angjushev: Përmes harmonizimit me popullsinë lokale deri në suksese të mëdha në xehetari

Angjushev: Përmes harmonizimit me popullsinë lokale deri në suksese të mëdha në xehetari

Shkup, 12 qershor 2018 (MIA) - Është e nevojshme më shumë dhe më intensivisht të punoni me popullsin... më tepër...